A Szerencs VSE is a DVTK partnere lett

2012.09.06 11:54

Tovább szélesedik a DVTK utánpótlásának bázisa, nyolcadik együttműködő partnerként a Szerencs VSE évezheti a DVTK szakmai támogatását.

Az elmúlt héten Szerencs városának közgyűlésén ünnepélyes keretek között írta alá a DVTK részéről.Szentes Lázár szakmai igazgató a Szerencs VSE részéről Kormos Sándor elnök azt a szerződést mely a két labdarúgó klub utánpótlás nevelésének fejlesztését célozza meg.


Ezt megelőzően Koncz Ferenc, a város polgármestere köszöntötte a DVTK részéről megjelenteket -Szentes Lázár szakmai igazgatót, Kovac Zoltán utánpótlás képzési igazgatót és Fuhrmann Gézautánpótlás szervezési igazgatót.

A városvezető elmondta, a szerződés jelentős állomása lehet a szerencsi focinak. Reméli, minél több játékost tud majd adni a DVTK-nak a Szerencs VSE utánpótlása.

A DVTK részéről Szentes Lázár megköszönte, hogy ilyen ünnepélyes körülmények között írhatják alá a dokumentumot. Hangsúlyozta, a DVTK szeretne segíteni a partner klubok edzőinek képzését, melynek felelőse a nemrég szerződtetett Kovac Zoltán lesz.

A város közgyűlése ezek után egyhangúlag elfogadta a szerződést támogató nyilatkozatot.