Vendégkönyv

Dátum: 2015.07.02

Feladó: Ricardo

Tárgy: Re:Re:Re:érdeklődés!?!

Köszi szépen! Jó kis felkészülés, ez alapján jó lesz a csapat!!! :P :) Érkezők-távozók? ezekről majd kaphatunk híreket ha biztossá válnak?!?

Dátum: 2015.07.03

Feladó: Pepe

Tárgy: Re:Re:Re:Re:érdeklődés!?!

Igen! Mindenképp. Itt és facebookon is! ;) :)

Dátum: 2015.03.30

Feladó: Szurkoló

Tárgy: Edző

Tisztelt edző Úr! A mérkőzések után maga irja be a jo jatekosokat a merkozes utan, ön most nem tud abban dönteni hogy a haverokat volt kollegakat hazza ki jonak vagy azt aki igazan jol teljesit??? A csereknel pedig miert azok a cserek akik jarnak edzesre?

Dátum: 2015.04.18

Feladó: Ladinszki

Tárgy: volt kolléga

Ahelyett,hogy ezen a fórumon írsz hülyeséget ráadásul teljesen analfabéta módjára inkább jönnél ki és szurkolnál a csapatnak.Ja és legalább ezt vállalnád a saját neveddel.

Dátum: 2015.03.08

Feladó: szurkoló

Tárgy: mecss

Hová lett őszi csapat.Ha így haladunk, Boldogköváralján is kikapunk.

Dátum: 2015.03.10

Feladó: NagyL

Tárgy: Re:mecss

Attol hogy jatszottunk egy dontetlent es egyszer kikaptunk mar mindenki leirja a csapatot..... Ilyenkor kellene el a biztatas ez hallatszott a lelatorol is hogy ( megye 3 be menjunk ne megye 1 be) es hasonloak egy szar hajra szerencset nemhallunk sose! Ha nyerunk az termeszetes ha kikapunk mivagyunk a legszarabb csapat! Hosszu meg ez a bajnoksag es a csapat mindent megtesz azert hogy meg is nyerjuk de annak csak a csapat fog orulni:) de nemis baj!

Dátum: 2015.03.11

Feladó: szurkoló

Tárgy: Re:Re:mecss

Igazad van nem kell leírni csapatot,,csak kintről ilyen játékot látni az elmúlt szezon után nem valami jó látvány.Nem tudom bennetek mi játszódik le egy ilyen meccs után,de a mindenkinek magába kellene nézni,megtett-e mindent azért amiért ezt el vállalta. A szurkolókat meg felesleges hibáztatni mert a rossz játékért nem ők a felelősek..nem tudom edzésen mit gyakoroltok,ha van egyáltalán.

Dátum: 2015.03.12

Feladó: Nagyl

Tárgy: Re:Re:Re:mecss

En itt nem a szurkolok hibaztatasara helyeztem a hangsúlyt, en csak annyit emeltem ki, hogy sokkal jobban a csapat melle kellene alnia a szerencsi "szurkoloknak"! Igen az oszi szezonhoz kepest eg es fold a teljesitmenyunk, de ez nem a jatekos allomanyra fognam, minden eggyes csapatnak vannak rossz napjai meg a lehjobbaknak is es ezt nem magunkra ertettem, mi egy egyszeru kis csapat vagyunk nagyon minimalis tamogatassal sajnos es itt nem arra gondolok mielott felreertes esne hogy keves penz kapnak a jatekosok mert itt a varosba mar sokmindenkitol hallotam olyan osszegeket, hogy a hajam az egnek allt! Mi itt mind egytol eggyik azert focizunk merrt szeretunk egy arva fillert nem kapunk es nemis erdekel minket! Hanem itt arra gondolok hogy merkozes utan nagyon ritka az hogy kapunk egy uditot vagy akarmit is hacsak nem egy jo ember hoz nekunk! Az edzesekrol annyit, hogy halistennek mindenkinek munkahelye van a csapatban es ilyen idoszakban nagyon nehez edzest tartani 16 ora korul mert meg mindenki dolgozik, ahoz hogy kesobb tartsuk az edzest, hogy legyunk is nincs egy kivilagitott palyank mint pl Abaujszanto, ok este tartjak az edzest amikor vannak legalabb vagy 10 en! Biztos vagyok benne, hogy ossze fogjuk szedni magunkat, dehat az eredmeny kenyszer is ranyomja a belyeget a csapat teljesitmenyere! A nezokre visszaterve vannak igenis olyanok akik csak azert jarnak le hogy szidjanak minket ha nyerunk csend van lehet hogy ön (te) nem az a tipus vagy de ezzel is nehez eggyutt elni!

Dátum: 2015.03.15

Feladó: szurkoló

Tárgy: Re:Re:Re:Re:mecss

Gratulálok a győzelemhez. és a gólodhoz.Remélem ez a győzelem összerázza egy kicsit a csapatot(igaz azért nem volt teljes a csapat) és elindultok a helyes úton.A támogatáshoz annyit fűznék hozzá,hogy a labdarúgó szakosztály abból gazdálkodik amit a szakosztályvezető intéz.Nem a ti hibátok,hogy nem futja egy sőrre sem a mérkőzés után.Én akkor is azt mondom, hogy edzés nélkül nincs játék, és edzésre járni kellene mindenkinek, amikor idejük van.Erre kellene egy olyan ember aki ezeket rendezi,mert majdnem mindenki Szerencsen dolgozik( azt tudjuk ki miért).Az igaz hogy a szurkolók nem szurkolnak,de ők is olyanok,ha megy csapatnak örülnek,ha nem akkor be-be szólogatnak.Az lenne a jó ha csapat és a vezetőség összhangban lenne.Amúgy meg nem tudom,hogy egy volt kosaras játékos hogy kerül a labdarúgó szakosztály vezetőségébe.Mit tesz a szakosztályért,mikor még talán egy meccsen sem volt kinn.Te azért foglalkozzál a fiatalokkal,mert nemsokára be kell épülniük csapatba.Már így is van egy pár olyan játékos akit (nem ártana)helyettesíteni.Remélem a következő fordulókban úgy játszik majd a csapat,hogy beszólásokat nem hallunk.

Dátum: 2015.03.26

Feladó: MZ/X

Tárgy: Re:Re:Re:Re:Re:mecss

Szurkoló Te elvagy varázsolva!!!! Milyen volt kosaras van a szakosztály vezetőségbe?? Te kevered a szezont a fazonnal. Ha MP-re gondolsz Ő az egyesület vezetésbe van és nem a szakosztályába !!!! Más-más fogalom Sportember !!!!!

Tételek: 11 - 20 ból 216
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Új hozzászólás hozzáadása