Vendégkönyv

Dátum: 2014.04.02

Feladó: Bandiba

Tárgy: Kupa

Ez egy igazán jo teljesítmény volt, gratulálunk ez a játék az amit mi szurkolok mindig szeretnénk látni. Tudom nem lehet mindig egyformán teljesíteni, persze felmenteni sem akarok senkit ha nem sikerül egy mérkőzés de a hozzá állást mi szurkolok mindig elvárjuk és most ezt köszönjük!!

Dátum: 2014.03.31

Feladó: airegin

Tárgy: teljesítmény

Az nem baj, ha egy mérközés nem sikerül, annál inkább ha az okokat keressük, oktalan. Nincs jelentősége. Egyenletes teljeítmény nincs, hisz emberek vagyunk, aki meg ezt mondja az hazudik. A jétékosok készülnek, a páján adják meg a választ, mindanyiunk örömére.

Dátum: 2014.03.30

Feladó: Szurkoló

Tárgy: Teljesítmény

Szeretném megérdezni a vezetőséget,hogy mi a baj ? mitörtént az általam nagyon kedvelt csapattal,hogy ma is elbuktak? Ha az előttem szólóknak igaza van,hogy az ifiről példát lehetne venni,miértnem játszatnak több ifistát ?

Dátum: 2014.03.26

Feladó: :)(

Tárgy: Foci!!!

Hajrá Szerencs!!!

Dátum: 2014.03.24

Feladó: airegin

Tárgy: Futball

Érdekes, kedves vendégkönyv. A foci szeretete, tisztelete legyen ez olal értéke, mértéke. Most még kevés a vélemény, kritika. Pedig, tudhatjuk, egy jó focihoz az is kell, mint mozgatórugó, akár a drukkerek hada.

Dátum: 2014.03.17

Feladó: szurkoló

Tárgy: ifi

Még azt szeretném hozzátenni,hogy a felnött talán pédát vehetne az ifi csapatrol,akik már sorozatba jópár meccs óta veretlenek

Dátum: 2014.02.26

Feladó: Tóth István

Tárgy: Magyar Kupa

Magyar Kupa sorsolás megtörtént: Szerencs- Mvsc Hungária mérkőzés áprílís 02-án szerencsen.

Dátum: 2014.02.24

Feladó: Tóth István

Tárgy: "Egy szerencsi szurkoló"-nak

Egy hét múlva kezdődik a bajnokság. Eddig egyik nagy pálya sem volt használható edzőmérkőzés lejátszására sajnos. Műfüves pályán futbalozhatott a felnőtt csapatunk kétszer meghívásos alapon - köszönhetően Soltész Zoli bácsinak-, akivel régóta jó kapcsolatot ápolunk. Egy mérkőzésünk pedig Tiszalúc ellen 20000 forintunkba került. Hajdúszoboszlón 11 ifi korú játékossal voltunk, ahol mindenkinek lehetőséget adtam az edzőmérkőzések során is. Ifistáink fizetős teremtornán is részt vettek, véleményem szerint ez is a felkészülésüket segítette. Mivel az ifi és a felnőtt csapat együtt edzett eddig, meg vagyok arról győződve, hogy sokat fejlődtek. Nem voltak elhanyagolva sőt, kiemelt figyelemmel kísértem őket.

Üdv: T. István

Dátum: 2014.02.23

Feladó: Egy szerencsi szurkoló.

Tárgy: ifi

Örülök neki,hogy a felnőtt csapat ilyen erőteljesen készül a bajnokságra,de mivan az ifivel? Nemfoglalkoznak velük. Most nemakarom a szakmai stábot szídni,de pontosan hány edzőmeccset is játszott az ifi? Az a kis edzőtábor nem felkészülés a csapatnak,főleg h nem is a teljes ifi keret utazott el. Nem csak felnőtt csapat van...

Dátum: 2014.02.24

Feladó: Tóth Alex

Tárgy: Re:ifi

Nem védeni akarok senkit,de ahhoz,hogy minden rendben és minden a helyén legyen idő kell. Először helyre kellett raknunk a felnőtt csapat hátterét,sok probléma van,főleg a háttérben dolgozókkal(ezt nem a csapatra értem). Az Ifi csapat fejlődését mutatja az is,h. folyamatosan járnak 5-en 6-an a felnőttcsapat mérkőzéseire. Igaz,h.ők most a háttérbe szorultak,de odafigyelünk rájuk és törődünk velük. Rendbe lesznek ők is,de ez nem megy egyről a kettőre. Eddig nem tünt fel,hogy az Ifivel nem is volt foglalkozva? Csak most! Elindult a felnőtt csapat rendbetétele,az ifistáké is el fog indulni!!!

Tételek: 51 - 60 ból 216
<< 4 | 5 | 6 | 7 | 8 >>

Új hozzászólás hozzáadása