Vendégkönyv

Dátum: 2012.09.02

Feladó: Bandiba

Tárgy: fordulo

Tudom, hogy az edzés látogatottság nem feltétlen akarat kérdése mert, hogy a munkahely az amiből élünk az első.Hiába vagyunk ill. vagytok egyénileg jo képességüek nincs kialakult játékrendszerünk, és megfelelő rendszert csak edzésen lehet gyakorolni, ill kitalálni.Az esetleges játékban pedig sokkal több a hiba lehetőség ezt tapasztaljuk. Ha ezen a terűleten tudunk elöre lépni ugy gondolom eredményesebbek lehetünk. Elnézést az okoskodásért, persze ezt a vezetőedző pontosan tudja.

Dátum: 2012.08.27

Feladó: focista

Tárgy: képek

Nem lehetne az ifiről feltölteni képeket és edzésről?? :DD *---*

Dátum: 2012.08.30

Feladó: j

Tárgy: Re:képek

nem

Dátum: 2012.08.20

Feladó: Bandiba

Tárgy: informator

T. jol értesült nézö mi szurkolok csak azt tudjuk, hogy ide igazolt, az esetleges piszkos anyagiakkal nem tudunk foglalkozni, és nem fűzöm tovább a gondolatot. Lehet így lehet ugy.

Dátum: 2012.08.20

Feladó: Takács Csaba

Tárgy: vélemény

Egyszer már leírtam a véleményem a megye II.-es játékospénzekről, először tenni kellene valamit az asztalra, hogy levehessek róla. Én sem kapom meg előre a munkabéremet. Ennyit a kapuskérdésről, van még 3 kapusunk.
Mivel az edzéslátogatottság különböző okokból enyhén szólva is hiányos (infóim szerint)
szerintem élesben kellene megtalálni az ideális felállást Pistának. Sajnos most nagyon nem sikerült, talán a 2. félidőben volt némi játék. Mivel valószínű nem a feljutás a cél, ennyi bőven belefér. nem tudom milyen cél volt kitűzve a szezon előtt, de 22 felnőtt játékossal elérhető az első nyolcba kerülés, de ennek feltétele, hogy valódi versenyhelyzet alakuljon ki a kezdőbe kerülésért. Egy forduló nem forduló, lesz ez még jobb is. Hajrá Szvse!!!

Dátum: 2012.08.20

Feladó: egy néző

Tárgy: kapuskérdés

lehet bántani Erdei Zolit hogy cserbenhagyta a csapatot de nem így történt.Bizonyos feltételek mellett igazolt ide de vki nem tartotta magát a megbeszéltekhez és emiatt nem volt.Nem kell fűt-fát ígérni és nem fordul elő ilyen!!!Kíváncsi lennék ki mit tett volna az ő helyzetébe.

Dátum: 2012.08.19

Feladó: Bandiba

Tárgy: Tovább

Csabi igazad lehet lehet, hogy jo bénye, de mi sem vagyunk rosszabb csapat sőt, ezt annak ellenére is állitom,hogy most rossznak láttam a játékot. Esetleg miért, az nem az én tisztem megítélni, csak véleményem lehet. Egy ember van ebben a bényében aki veszélyes az ellenfél kapujára nem birtunk vele, de ez így volt tavasszal is.

Dátum: 2012.08.18

Feladó: Bandiba

Tárgy: 1 fordulo.

Ha most leirnám mit gondolok pedig senkit sem akarok bántani nagyon csunya lenne.Inkább befogom. De azért kérdezném, hol van a kapusunk, mint tudjuk végy egy jo kapust.Na persze az ősszeállitáshoz is egyfajta bátorság kell.

Dátum: 2012.08.19

Feladó: Pepe

Tárgy: Re:1 fordulo.

Bandibá! Igaza van! De sajna a "jó kapus,, arra nem volt hajlandó, hogy felvegye a telefont és közölje bocsi de nem megyek.... így be kellett érni egy olyan emberrel aki 5hónapja nem volt játékba... Számos helyzetünk volt amivel megfordíthattuk volna a mérkőzést.. de ezek a helyzetek kimaradtak...

Hajrá Szerencs! :)

Dátum: 2012.08.20

Feladó: szvse

Tárgy: Re:Re:1 fordulo.

Biztos van annak oka, hogy nem ment el...talán ígértek neki valamit, amit mégse kapott meg... vagy ki tudja...? bár egy telefont elereszthetett volna...

Tételek: 151 - 160 ból 216
<< 14 | 15 | 16 | 17 | 18 >>

Új hozzászólás hozzáadása