Vendégkönyv

Dátum: 2012.06.24

Feladó: Mérész Máté

Tárgy: edzések

Mikor kezdődnek el újra az edzések?

Dátum: 2012.06.20

Feladó: szurkoló06

Tárgy: kisebb csapat

Nem lehetne jövőre kisebb csapatot behozni az ifinél?

Dátum: 2012.06.14

Feladó: Bandiba

Tárgy: Jővö

Így az átigazolási időszak előtt, nem lebecsűlve jelenlegi játékosaink erényeit, és tudom, hogy a fiatalok igazolása a jővő tisztelettel felhivom a nagyrabecsült vezetöink figyelmét, hogy jó pár évvel ezelőtt volt nekünk egy kitűnő utánpotlás csapatunk. Aki ismeri az akkori időszakot tudja miről irok.

Dátum: 2012.06.14

Feladó: Pepe

Tárgy: Re:Jővö

Bandibá! Azok voltak a szép idők! Az a csapat ha most is együtt lenne... jó volt annak a csapatnak a tagja lenni! :) Az a csapat mostanra már sokra vitte volna... Nem itt tartanánk... :)

Hajrá Szerencs! :D

Dátum: 2012.06.06

Feladó: Nagy L

Tárgy: Csapat

Ez igy igaz ahogy Laci leirja. Sajnos ilyen gondokkal küzdünk amit jövőre ki fogunk javítani és meg fogjuk mutatni hogy többre vagyunk képesek! Addig is türelmet végülis első év megye II be.
A csapat összetartás és a barátság megvan csapaton belül emi egy csapat számára a legjobb mivel minden meccs után a csapa 80% a együtt jár bulizni vagy ott maradunk a pályán beszélgetni. Úgyhogy reméljük csak javulni fogunk.

Dátum: 2012.06.06

Feladó: Bandiba

Tárgy: Vélemény 2

Gyerekek higyjétek el mi szurkolunk, a körűlményeken sajnos nem tudunk változtatni, ha kikapunk az sem baj, ha azt látjuk, hogy türelmesen futballoztunk.

Dátum: 2012.06.12

Feladó: szvse

Tárgy: Re:Vélemény 2

Az edzés látogatottsághoz csak annyit fűznék hozzá, hogy a motiváltság az, ami hiányzik az emberekből. Amikor Pista edzőként idekerült, "tele volt az öltöző”. Érdekes módon mindenki törekedett arra, hogy a héten legalább 1 edzésen ott legyen. A bajnokság végére a csapat odáig jutott, hogy heti 1-re kellett az edzések számát csökkenteni, mert a felnőttek közül 1-2 ember volt hajlandó kilátogatni. Természetesen ez a kritika az ifisták nagy részére nem vonatkozik, mert ők lelkiismeretesen lejártak. Persze lehet arra fogni, hogy munka, távolság, iskola, ami érthető is, mert nem egy profi csapatról van szó az esetükben és mindenki számára ez csak egy szabadidős tevékenység. Ennek ellenére vannak olyan játékosok, akik csak a meccsre járnak el (vagy még oda se) és egy szezont képesek edzés nélkül végigvinni. A jelenlegi helyezése a csapatnak a tabellán reális, az emberek hozzáállásához képest. Az edzőpáros lelkessége vitathatatlan, de ez kevés lesz arra, hogy előrébb jusson a csapat a tabellán. Remélhetőleg a nyári átigazolások felrázzák a csapatot és lesz egy kis harc a kezdő csapatba kerülésért, aminek a vonzataként az edzések látogatottsága is megnő (remélhetőleg nem csak a szezon első részére fog vonatkozni)

Dátum: 2012.06.06

Feladó: Takács Csaba

Tárgy: hurrá folyt.

Hál istennek ebben a csapatban mindenki dolgozik vagy tanul talán pont ezért nehéz megoldani az edzésre járást. Ahogy én látom mindenki haver barát régi csapattárs stb akkor vajon miért nem harcoltok legalább egymásért? Nekünk törzsszurkolóknak(vagyunk kb 15-en) pont ez hiányzik! A csapattársad meg nyugodtan kiírhatta volna a nevét valamiben neki is igaza van!

Dátum: 2012.06.09

Feladó: szvse

Tárgy: Re:hurrá folyt.

Köszönöm szépen, de a nevemet megtartom magamnak...nem bunkózni akarok, csak így vélem jónak

Dátum: 2012.06.06

Feladó: Takács Csaba

Tárgy: hurrá

No az ilyen hozzászólásokat öröm olvasni!

Tételek: 171 - 180 ból 216
<< 16 | 17 | 18 | 19 | 20 >>

Új hozzászólás hozzáadása