Vendégkönyv

Dátum: 2012.06.06

Feladó: Boncsér L.

Tárgy: .

Itt az is baj, hogy senkinek nem jó semmi! Mikor megye3 volt az volt a baj, most nyolc vagy kilencedik lesz a csapat az a baj, XY játszik az a baj , ha nem játszik az is baj! Írhatom a csapat nevében is, hogy mi előrébb szerettünk volna végezni, de sajnos ez most így jött össze! Ősszel újra megpróbáljuk reméljük nagyobb sikerrel! Meccspénzt ebbe az osztályba én sem adnék senkinek!! Nagy gond, hogy ugyan az a pár ember jár edzésre. 3-5 emberrel sok mindent összegyakorolni nem lehet! A másik hogy a meccseken nem küzdünk, harcolunk egymásért! Edzéslátogatottság, küzdés harcolás a csapatért, ezeken csak mi tudunk változtatni, ha ez meglesz szerintem nem lesz gond!! És tényleg jó lenne hallani meccs közbe egy-két Hajrá Szerencs, vagy valami hasonló biztatást! Majd őszre hátha az is változik!!

Dátum: 2012.06.06

Feladó: szvse

Tárgy: vélemény

a csapat 90 % -a soha nem kapott egy fillért sem, mióta itt focizik és mégis hétről hétre ott van. Aki meg nem jön mert dolgozik , az is megérthető, mert persze, hogy a pénzt fogja választani.
meccspénz M2 be?? igen jól jönne a 2000 Ft is. Nem lennénk jobb futballisták, de talán abból összedobnánk már a sport egyesületnek pár műanyag székre meg 2 asztalra, hogy amikor főzés van, ne a lócán a földön ülve együnk, ha ők ezt eddig nem vették volna észre.... csak sajnos ők nem olvassák ezt a honlapot

Dátum: 2012.06.05

Feladó: Takács Csaba

Tárgy: Pista!

Az ISTEN a megmondhatója,hogy jártamban keltemben mennyit védem a fiúkat! Csak az a baj,hogy eljön a hétvége és akik évek (évtizedek) óta együtt játszanak nem azt csinálják amit híresztelek róluk! Motiválatlan a csapat??? Miért? Nem szeretnek nyerni? 2000-5000 ft.ért szeretnek? Komolyan mondom most sírok! (és reménykedem,hogy a fiúk nem így gondolják!). A benzinpénz az jogos(lenne) ,de,hogy egy klasszikust idézzek "szegény ember kézzel nőz"! Szezon előtt magam is 1-8-ba vártam a fiúkat,de nem pont a 8-ra gondoltam ismerve a képességeiket! No de majd jövőre! Az észrevételeimmel pedig nem rombolni hanem építeni szeretnék,ha már benzinpénzt nem tudok adni (sajnos)! Hajrá Szvse!

Dátum: 2012.06.05

Feladó: Takács Csaba

Tárgy: bocs

Lacika! A meccspénzt félre olvastam valószínű az rád nem vonatkozik.(tudod a figyelmes olvasás ahogy a "rokonod mondaná")

Dátum: 2012.06.05

Feladó: Takács Csaba

Tárgy: vélemény

Lacika! hidd el lesz biztatás is,csak ahhoz valamit fel kell mutatni a pályán! (nem kéthavonta hanem mondjuk hetente). Meccspénz M2-ben? Ha téged az a 2000 ft motivál akkor én nagyon szomorú vagyok!

Dátum: 2012.06.05

Feladó: Tóth István

Tárgy: foci

A cserékről. Budai kérte hogy cseréljem le. A Rabocz kiállitása a Lengyel Laci sérülése miatt a második félidőt át kellett szerveznem. Eddig két csatárral játszottunk,bizva a Gombos, Lengyel kettősben. Utána a becserélt Királlyal és Ladinszkivel sikerült szépiteni , aztán megint kaptunk egy jól eltalált bombagólt a mérkőzésen már amásodikat. Figyelembe véve a 2 méteres lesgólt és a korai kiállitást a játékvezetés is hozzátett ehhez a vereséghez.Mivel a játékosok több mint a fele nem jár edzésre,erőproblémáink is vannak. Csapatunk abszolút motiválatlan csapat. Harmadik éve úgy jönnek idegenbeli meccseinkre hogy összedobják a benzinpénzt hogy ott lehessenek. Tudom hogy az ellőttünk álló legalább nyolc csapat, kőztük az Erdőbénye is, ezek a dolgok máshogy vannak.Ennek tükrében reális szerintem a középmezőny. Innen kell előrébb lépnünk ami benne van a csapatban.

Dátum: 2012.06.04

Feladó: Nagy L

Tárgy: vàlasz

Nyugodtan le lehet irni a neveket hogy kik a szörnyűek meg kik nem. Én tudom hogy ròlam van szò. De en azért mentem le igy abogy azt a kedves Szerencsi " szurkolò" leirta mer 2-1 nél nem azt a cserét vàrtam hogy a helyemre cserèljenek embert hanem inkàbb a pontokért kelett volna menni 2 csatárral. Na mind 1 ez nem az én feladatom. Ui: egyszer màr jò lenne hallani valami biztatàst is a kedves szurkoloktol nem csak a "baztatàst". akinek meg el kell gondolkozni az szerintem el is fog. köztűk en is csak h meglegyen az öröm. csak az a baj h egykis meccspenz nelkul nem sokan jönnek majd a régiek hejjére sajnos.

Dátum: 2012.06.04

Feladó: Bandiba

Tárgy: Vélemény

A héten már egyszer irtam nem kűldtem el. Szeretném kérdezni amikor a Kőváraljai mérkőzés után elégedettek voltunk a Suller Zsolti emberfogo játékával most miért nem jászattuk azt vele. Mindenki tudta, hogy az ellenfelünknél, ugyan tulértékelt, de jo támado van. Persze az állando problémát a kőzéppályás játékunknál látom, rossz felfogásban védekezünk vagy nem védekezünk és persze az irányito jatékunkal is problémáink vannak. Egyszerüen lassu és akadozó. Senkit sem bántva, mert mindenkire szükségünk van, vannak srácok akiknek el kellene gondolkodni.

Dátum: 2012.06.04

Feladó: Takács Csaba

Tárgy: Foci?

Sajnos foci nem sok volt a hétvégén Szerencsen! Esküszöm nem Máté miatt kérdem de mi indokolta 0-2-nél két védekező játékost becserélni? (tudom kiállítás sérülés stb). A másik lecserélt játékos meg sértődötten vonszolja magát lefelé, szörnyű! Rebecsáknak meg az szerencséje,hogy Szerencsen mutogatott a nézőknek, ismerek a környéken jó pár települést ahonnan a seggében vitte volna haza az ujját!

Dátum: 2012.06.02

Feladó: picur

Tárgy: ()

csapatkép az ifiről-hiányolom....
és az ifi játékáról fényképek...

Tételek: 181 - 190 ból 216
<< 17 | 18 | 19 | 20 | 21 >>

Új hozzászólás hozzáadása