Vendégkönyv

Dátum: 2012.05.28

Feladó: Bandiba

Tárgy: Pácin

Sajnos ott voltam mert ott kellet lennem a mérkőzésen, írtozatosan gyenge teljesítmény mutattunk. Középpályás védekezés ill. megtartott labda nélkül nincs előre játék már pedig nekünk az sajnos nem volt. A hazaiak folyamatosan vezeték a védőkre a labdát ha egyszer az labda megvan nem kellene csak neki rohanni az ellenfélnek. Mert abbol mint látszott, csak labda vesztés van.

Dátum: 2012.05.22

Feladó: Pepe

Tárgy: -

Heló! Köszi Suci igyekszem minél színvonalasabbá tenni az oldalt! ;) :) Igen remélem hogy a vendégkönyv is életre kell mint a régebbi oldalnál megszokott volt! Én is bízom benne hogy a csapat megtalálja a közös hangot és azt meg is tudja tartani. Ha úgy játszanánk mint a DVTK II ellen nem lenne gond és panasz a csapatra azt a szintet kell megtalálni. :)

Hajrá Szerencs! :)

Dátum: 2012.05.21

Feladó: Suci

Tárgy: :)

Cső Ádi. Jó lett az oldal, csak így tovább!!! Remélem a csapat is megtalálja a közös "összhangot" :D ,és nem ennyire hullámzó teljesítményt fogunk nyújtani,hanem tudunk egymásért küzdeni,ha a játék aznap annyira nem is megy mint pl: a Diósgyőr elleni kupameccsen. Még egyszer grat az oldalhoz, majd a vendégkönyv is beindul lassan!?

Dátum: 2012.05.21

Feladó: Takács Csaba

Tárgy: nem értem!

Komolyan mondom nem értem! Mint ha a fradi meccsen lettem volna, a szurkoló társaim már a szünet előtt legalább 3 cserét követeltek,folyamatosan mondták,hogy" kurva gyenge", többet nem jönnek meccsre stb (közben a csapat nyer 3-0-ra). Ezek után Bertibá meg jelöli a fél csapatot a jók között! Két hét múlva megyek a másik oldalra a csalitosba meccset nézni onnan biztos minden rózsaszin! Személyes vélemény,akár 10-2 is lehetett volna,de a focit zombor játszotta! Hajrá szvse!

Dátum: 2012.05.10

Feladó: Pepe

Tárgy:

Heló!
Képek a galériába és facebook-on a tegnap Magyar Kupa meccsről!

Hajrá Szerencs! :)

Dátum: 2012.05.07

Feladó: szurkoló

Tárgy: gól

Gratulálok a csapatnak, remek játékkal győztünk, csak így tovább! Jó volt nézni a sok szép gólt! Hajrá SZVSE!

Dátum: 2012.05.03

Feladó: Tóth István

Tárgy: foci

Igen Csaba, a hétvégén az egész csapat gyengélkedett, sajnos a cserékkel sem lettünk jobbak. Újabban sajnálatosan hétvégenként több hiányzókkal játszunk. Tudom ez nem magyarázat, ugyanis Tiszaladányt mindenképp meg kellett volna vernünk, főleg azok után, ahogyan hétközi kupamérkőzésen futballoztunk a Diósgyőr ellen. Egyébként Knapp Imi 35 percet játszott, és mivel egy cserénk maradt, ezért játszott 15 percet Máté. A jövőben a csapatnak javulnia kell, és ha nem ilyen kiélezett meccseket játszanánk szinte mindig, létszámban többen lennénk, többet cserélhetnénk.

Dátum: 2012.05.03

Feladó: Takács Csaba

Tárgy: kérdés?

A hétvégén szerinted 13 ember gyengélkedett ,ha megengeded idézlek jók:senki! erre Imi 45 percig melegít Máté meg kap 15 percet? Rosszabb velük sem lett volna. A Karcsa elleni fordulót fel sem emlegetem, több mint érdekes volt! Ádám eddig oké! Hajrá szvse!

Dátum: 2012.05.03

Feladó: Takács Csaba

Tárgy: kérdés?

Pista,miért nem mersz bátrabban cserélni?

Dátum: 2012.04.29

Feladó: Nagy L

Tárgy: Magyar kupa

MK 4. forduló

Hernádnémeti-Szerencs máj 9 (szerda)

Tételek: 191 - 200 ból 216
<< 18 | 19 | 20 | 21 | 22 >>

Új hozzászólás hozzáadása